24 BOTTLES
0NZY6NTg-1024×576

24 BOTTLES

24 Bottles talijanski brand nastao je 2013. godine. Njihov je glavni cilj rasteretiti naš planet od gušenja jednokratnim plastičnim bočicama proizvodeći visoko kvalitetne, lako nosive i održive bočice za vodu od nehrđajućeg čelika. Duboko vjeruju da pametan dizajn može poboljšati kvalitetu života i zdravlja te podići razinu svijesti o važnosti ekološke održivosti.

Kao kompanija svakodnevno nastoje reducirati utjecaj kojeg imaju na okoliš kroz smanjivanje zagađenja, otpada te reduciranje ugljičnog otiska u atmosferi.

Svakodnevnim korištenjem 24 Bottles ne stvarate otpad koji nastaje korištenjem jednokratnih plastičnih bočica i tako štitite planet.

Broj 008 otisnut na svakoj bočici od pola litre predstavlja iznos CO2 kojeg ste odlučili ne otpustiti u atmosferu koristeći svoju 24Bottle umjesto jednokratne plastične boce jer je 80 grama (0.08 kg) količina CO2 koja se ispusti u atmosferu pri proizvodnji jedne plastične bočice za jednokratnu upotrebu.

Od sirovog materijala do gotovog proizvoda, pakiranja i transporta, ove bočice ispuštaju 543,3 g CO2 u atmosferu što je iznos proizvodnje samo 6.45 plastičnih bočica istog volumena. Što je još važnije, ukupna emisija CO2 za proizvodnju, pakiranje i transport svake 24Bottle svedena je na nulu zbog međunarodnih projekata pošumljavanja u kojima sudjeluju.

24Bottles predstavljaju ekološki osviještenu, održivu i zdravu opciju hidratacije u hodu.

Postoje dva tipa bočica:

URBAN BOTTLES

su eco-friendly, lagane, reciklirane bočice za vodu od nehrđajućeg čelika. Ove boce ne sadrže BPA, ftalate niti druge toksine koje nalazimo u plastici. One imaju jednostruku stijenku i namijenjene su za nošenje vode ili drugih napitaka, ali ne vrućih.

Zapremina: 500 ml. Težina: 103 grama. Visina: 21 cm. Otvor grla: 3.3 cm

Zapremina: 1000ml. Težina: 145 grama. Visina: 25.5 cm. Otvor grla: 3.2 cm.

Održavanje: ručno pranje

Ovo nisu termosice. Ako želite u vašoj Urban Bottle nositi vrući čaj, onda joj nabavite  termalnu navlaki  koja će od vaše boce napraviti termosicu. Termalna navlaka štiti vašu Urban Bottle od oštećenja te povećava toplinski kapacitet, čuvajući napitak toplim do 3 sata i hladnim do 4 sata.

Ova jednostavna neoprenska navlaka  pretvara vašu Urban Bottle u termos bocu bez utjecaja na njegovu težinu (navlaka teži svega 33 grama!) i zapravo povećava njegovu prenosivost.

CLIMA BOTTLES:

Termo bočica od nehrđajućeg čelika s dvostrukom stijenkom zadržat će vaše piće toplim 12 sati i hladnim 24 sata!Minimalan, elegantan dizajn uz dugotrajnu izolacijsku izvedbu čini ove boce savršenim pratiteljem na radnom stolu za
vruće gutljaje kave kako bi napunili baterije u uredu, kao i idealnim držačem vaših svježih napitaka tijekom ljetnih
putovanja. Kompaktni dizajn i nježnost Clima Boca omogućuju vam nošenje vrućih i hladnih napitaka bez dodavanja
prekomjerne težine vašoj torbi. I to je ljepota.


Tečaj €/kn: 7,53450
Zatvori ✕

Cijena

Brand

Materijali

Tip proizvoda

Vrsta noža

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu