Plaćanje i dostava

Plaćanje

Svoju web narudžbu možete platiti pouzećem, bankovnom transakcijom ili kreditnom karticom jednokratno ili na rate.
Kako?
– U narudžbi navedite željeni način plaćanja
– Ukoliko se odlučite na plaćanje kreditnim karticama, jednokratno ili
na rate, u mailu ćemo poslati link za plaćanje
– Klikom na link Vi se usmjeravate na PayWay
stranicu za plaćanje

Račun možete platiti i osobno, odlučite li se za preuzimanje proizvoda u dućanu.
Plaćanje u trgovini Vlaška 78:
Gotovina, kartice: Diners, American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje u trgovini:
Diners Club International – iznad 500 Kn/ 2 -12 rata
American Express – iznad 500 Kn/ 2 – 6 rata
Maestro – ZABA, PBZ, Erste banka – iznad 300 Kn/ 2-12 rata
MasterCard – iznad 500 Kn/ 2 – 12 rata
Visa – PBZ, ZABA – iznad 500 Kn / 2-12 rata

Dostava

Troškovi pakiranja i poštarine iznose 41 kn/ za područje RH, izuzev za otoke nepovezane mostom gdje se dodatno naplaćuje prema cjeniku Hrvatske Pošte i cijena je 65 kn.
Za narudžbe veće od 1000 KN dostava je gratis/ za područje RH, izuzev za BIG GREEN EGG koji ide posebnim transportom i za koji je poželjno naručiti i montažu ili za veće i teže pošiljke koje idu paletno, te za udaljenije otoke gdje se cijena formira prema ponudi Hrvatske Pošte.
Za narudžbe van RH troškovi dostave su sukladni cjeniku Dhl-a , DPD-a ili Gls-a.
Prema odredbama Zakona o Hrvatskom Crvenom križu na sve pošiljke poslane putem GLS mreže ili DPD mreže u tuzemnom prometu u periodu Tjedna Crvenog križa bit će ljepljena doplatna marka Tjedan Crvenog križa i naplaćena prema cijeni doplatne marke.
Kupnja doplatne marke je obvezna i naplaćuje se za sve poštanske pošiljke u unutarnjem prometu osim novina i časopisa. Prihod od doplatne marke namijenjen je Hrvatskom Crvenom križu.

Važna obavijest naše kurirske službe >.
“Poštovani korisnici,
Prije svega koristimo priliku da Vas obavijestimo da se logistički procesi nesmetano odvijaju i dalje kao i do sada uz istu kvalitetu usluge.
Sigurnost naših klijenata, njihovih primatelja i naših djelatnika su nam prvi na listi prioriteta stoga smo poduzeli sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH:
• Svi djelatnici na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske
• Svim djelatnicima se na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima te se upućuju u samoizolaciju u slučaju simptoma povezanih za Corona virusom
• Preventivno smo 60% djelatnika iz ureda uputili na rad od kuće kako bismo u svakom trenutku imali dovoljno ljudi za zamjenu cijelog tima iz centralnog HUB-a u slučaju proširenja pandemije na samu centralnu sortirnicu
Promjene u logističkom procesu:
• Kuriri se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.
• Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i do sada, samo bez mogućnosti ulaska kurira u sami prostor primatelja (stan/kuća) kako bismo zaštitili kurire, pošiljatelje i primatelje
Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi sam logistički proces, kao i do sada, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo Vas i nadalje obavještavati o svim promjena u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.

Zatvori ✕

Cijena

knkn

Brand

Materijali

Tip proizvoda

Vrsta noža