Plaćanje i dostava

Plaćanje

Svoju web narudžbu možete platiti pouzećem, bankovnom transakcijom ili kreditnom karticom jednokratno ili na rate.
Kako?
– U narudžbi navedite željeni način plaćanja
– Ukoliko se odlučite na plaćanje kreditnim karticama, jednokratno ili
na rate, u mailu ćemo poslati link za plaćanje
– Klikom na link Vi se usmjeravate na PayWay
stranicu za plaćanje

Račun možete platiti i osobno, odlučite li se za preuzimanje proizvoda u dućanu.
Plaćanje u trgovini Vlaška 78:
Gotovina, kartice: Diners, American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje u trgovini:
Diners Club International – iznad 500 Kn/ 2 -12 rata
American Express – iznad 500 Kn/ 2 – 6 rata
Maestro – ZABA, PBZ, Erste banka – iznad 300 Kn/ 2-12 rata
MasterCard – iznad 500 Kn/ 2 – 12 rata
Visa – PBZ, ZABA – iznad 500 Kn / 2-12 rata

Dostava

Troškovi pakiranja i poštarine iznose 37 kn/ za područje RH
Za narudžbe veće od 1000 KN dostava je gratis/ za područje RH, izuzev za BIG GREEN EGG koji ide posebnim transportom i za koji je poželjno naručiti i montažu ili za veće i teže pošiljke koje idu paletno, te za udaljenije otoke gdje se cijena formira prema ponudi Hrvatske Pošte.
Za narudžbe van RH troškovi dostave su sukladni cjeniku Dhl-a , DPD-a ili Gls-a.
Prema odredbama Zakona o Hrvatskom Crvenom križu na sve pošiljke poslane putem GLS mreže ili DPD mreže u tuzemnom prometu u periodu Tjedna Crvenog križa bit će ljepljena doplatna marka Tjedan Crvenog križa i naplaćena prema cijeni doplatne marke.
Kupnja doplatne marke je obvezna i naplaćuje se za sve poštanske pošiljke u unutarnjem prometu osim novina i časopisa. Prihod od doplatne marke namijenjen je Hrvatskom Crvenom križu.

Važna obavijest naše kurirske službe GLS, dne 18.03.2020.
“Poštovani korisnici GLS usluga,
Prije svega koristimo priliku da Vas obavijestimo da se logistički procesi GLS-a nesmetano odvijaju i dalje kao i do sada uz istu kvalitetu usluge.
Sigurnost naših klijenata, njihovih primatelja i naših djelatnika su nam prvi na listi prioriteta stoga smo poduzeli sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH:
• Svi djelatnici na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske
• Svim djelatnicima se na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima te se upućuju u samoizolaciju u slučaju simptoma povezanih za Corona virusom
• Preventivno smo 60% djelatnika iz ureda uputili na rad od kuće kako bismo u svakom trenutku imali dovoljno ljudi za zamjenu cijelog tima iz centralnog HUB-a u slučaju proširenja pandemije na samu centralnu sortirnicu
Promjene u logističkom procesu:
• Kuriri se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.
• Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i do sada, samo bez mogućnosti ulaska kurira u sami prostor primatelja (stan/kuća) kako bismo zaštitili kurire, pošiljatelje i primatelje
Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi sam logistički proces, kao i do sada, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo Vas i nadalje obavještavati o svim promjena u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.
Srdačan pozdrav,
GLS Croatia