Blog
unnamed-401-600×400

WOW (Women on Wine) – Žene i vino

Učlanite se!

Women on Wine osnovala je novinarka Sanja Muzaferija vođena idejom o ženskoj nazočnosti na vinskoj sceni, ali i želeći stvoriti i svojevrsnu networking platformu čiji je primarni cilj i misija obznaniti da u Hrvatskoj postoji jaka ženska vinska scena te povezati žene koje se na bilo koji način bave vinom.

Žene objedinjene u udruzi WOW proizvode vino, bave se marketingom i/ili prodajom vina, vode vinoteke, izučavaju vina (sommelierke), stvaraju nova vina (enologinje), pišu o vinu.

WOW je ponajprije namijenjen VINArkama, VINOtekarkama, noVINArkama, ENOloginjima, sommelierkama, ali i „običnim “VINOljubiteljicama. WOW ističe nazočnost žena, ali time nikako ne isključuje muškarce.

Udruga je, od svojega nastanka u kolovozu 2011. do danas zauzela važno mjesto na hrvatskoj ali i europskoj vinskoj sceni. WOW je dobio i priznanje i potporu za daljnji rad od Francuske udruge žena Femmes et Vins du Monde, (Nova encouragement 2012 association ). WOW prate i podržavaju Donatella Cinelli Colombini (predstavnica talijanske Udruge Donne del Vino, te predsjednica Konzorcija Brunello di Montalcino), Udruga Acrobatie iz Bordeaux-a, belgijska udruga Le vin des Femmes, kalifornijske žene od vina, austrijske žene od vina i mnoge druge …

Članice se nalaze redovito, najčešće jednom mjesečno, sudjeluju na svim važnim vinskim događajima u zemlji i u Europi, organiziraju kušanja, izlete, edukativne radionice i druga druženja.

Predsjednica i osnivačica udruge: Sanja Muzaferija
Dopredsjednica: Margita Belušić Gobić (Rijeka)
Glavna tajnica: Meri Cipranić
Članice uprave: Augusta Fabijanić (Zagreb), Adela Visković (Split), Sandra Petričić (Zadar)
Urednica društevnih mreža: Alis Marić 
Kontakti s članstvom: Stanka Miljković

Zatvori ✕

Cijena

knkn

Brand

Materijali

Tip proizvoda

Vrsta noža

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogućili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hoćete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo. Kolačići se koriste za pamćenje korisničkih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjećenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivačkih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više informacija možete saznati na sljedećim poveznicama:
https://www.allaboutcookies.org/
https://www.youronlinechoices.eu/
https://www.aboutads.info/choices/