Upoznajte

Romantična večera na vrhu vinarije. Lov na tartufe s čoporom pasa. Satovi kuhanja kod poznatog kuhara.
Piknik u vinogradu. Degustacija vina u starom podrumu. Ranojutarnji ribolov. Uživanje…
Sve to i još više omogućit će Escape Experiences, agencija za organizirani gastronomski obilazak kroz najukusnije destinacije širom Hrvatske.
Jura i Tin često su na cesti … Read More

Restoran koji funkcionira kao mala korporacija sa svojih 97 zaposlenih u servisu i kuhinji, restoran sa vlastitom mesnicom, pripremnicom za povrće te slastičarnicom u kojoj se uz kolače rade tjestenine i kruh, restoran koji je već godinama omiljen i među Zagrepčanima i među strancima – sve je to Vinodol.

I nije … Read More

Šetnja vinskim stazama na brežuljcima južne Štajerske vodi uz stare klopotece za plašenje ptica do lokalnih vinotočja.

Vina južne Štajerske poznata su po svježini i aromatičnosti. Svoj poseban karakter mogu zahvaliti temperaturnim oscilacijama u regiji. Bobice dozrijevaju u pitoresknom krajoliku strmih vinograda koje presijecaju uski i zavojiti puteljci.

Vinska staza Spielfeld vodi … Read More

Kulinarske avanture u Prvoj privatnoj gimnaziji u Geografsko istraživačkoj grupi s prof. Šimom Sušićem iz pera oduševljenog učenika:

#Naša grupa, koja se nalazi jednom tjedno poslije nastave, okupila je sportske, geografske i kulinarske entuzijasta predvođene istim takvim profesorom.

Od brojnih tema koje prolazimo na satu, jedan dio posvetili smo otkrivanju podrijetla određenih … Read More

Nastasja Chiara Petrić se profesionalno bavi kuhanjem  nakon što je na trećoj godini Učiteljskog fakulteta shvatila da se upravo tu krije njen pravi poziv. Nakon televizijskog showaMasterchef, te snimljene kuharske emisije za slastice “Slatki Božić”, svoju karijeru je započela kao sous chef u hvarskom restoranu diVino gdje je provela tri godine.

Uz završenu kuharsku školu, iskustvo je stjecala … Read More

S velikim veseljem predstavljamo Damiru Skansi, našu majstoricu od recepata.
Damira, politolog i novinar, posljednjih se godina posvećuje gastronomskom novinarstvu. Izdala je dvije knjige recepata »Kuhajmo brzo i zdravo« (»Profil« , Zagreb , 2012) te »Diši po Mediteranu« (»eBesede« Ljubljana 2012).
Njeni recepti su pravi gastronomski brevijari Mediterana što nije ni čudno … Read More


Tečaj €/kn: 7,53450
Zatvori ✕

Cijena

Brand

Materijali

Tip proizvoda

Vrsta noža

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu