O noževima

Volja, kvalitetne sezonske namirnice, ljubav kao osnovni začin i naravno, malo soli i papra dovoljni su da bi se napravilo savršeno jelo.

Pa, baš i nije tako. Neke osnovne kuhinjske aparate, pomagala i posuđe ipak je potrebno imati u kuhinji da bi uspješno napravili dobar i ukusan obrok.

Svaki će vam kuhar reći da je osnovno sredstvo za rad u kuhinji dobar i kvalitetan nož. Profesionalni kuhari imaju čitav set noževa koje ljubomorno čuvaju i pažljivo koriste. Savršeno bi bilo posjedovati jedan takav profesionalni set noževa, no već i nekoliko osnovnih olakšat će vam pripremu i učiniti da se osjećate kao pravi majstor kuhar.

Pri izboru noževa važno je da bude dobro izbalansiran, da je oštrica zakovana kroz čitavu ručku i da vam nož jednostavno «sjedne» u ruku. Birajte čelične noževe i radije se odlučite za nešto skuplju ali kvalitetniju varijantu, jer dobar nož neće vas iznevjeriti čitavog života.

Osnovni noževi: nožić za čišćenje i obrađivanje sa oštricom od 5 do 7cm, kuharski nož sa širokom oštricom dugom barem 20cm, flekisibilan nož za tranširanje sa uskom oštricom kojom se lako obrađuje meso ili filetira riba i na kraju, nož za kruh.

U našem dućanu ili u web shopu naći ćete najveći izbor kvalitetnih noževa najznačajnijih svjetskih proizvođača no, svakako svratite do dućana da vas upoznamo sa svim detaljima i da pronađete savršeni nož za vašu ruku i majstorije u kuhinji.


Tečaj €/kn: 7,53450
Zatvori ✕

Cijena

Brand

Materijali

Tip proizvoda

Vrsta noža

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu